You Think It, We Make It.
Mësoni më shumë

Shërbimet

Mësoni më shumë rreth shërbimeve tona.

Mirëmbajtje

Shërbimi ynë kryesor. Nga mbështetja teknike, mirëmbajtja e deri te menaxhimi i serverëve dhe rrjetit, ekipi yne i trajnuar është në dispozicionin tuaj.

Web Faqe

Nëse ende nuk keni një Web faqe... për hir të biznesit tuaj, krijoni një! Biznesi juaj meriton të shihet dhe të marrë pyetje nga bota. Mos u shqetësoni, ne e bëjmë shumë të thjeshtë për ju që të keni një Web faqe brenda pak ditësh. E garantuar!

Siguri

Mos prisni derisa të jetë tepër vonë. Implementoni zgjidhjen e duhur me buxhetin e duhur. Viruset po bëhen më të zgjuar, duhet të jeni edhe ju. Koha për të siguruar rrjetin tuaj është tani.

Internet

Internet stabil dhe i shpejtë mund të arrihet në ditët e sotme. Instaloni pajisjet e duhura të rrjetit që plotësojnë të gjitha nevojat dhe kërkesat tuaja. Mbështetuni tek ne për zgjidhjen e duhur!

E-Mail

Ende përdorni Yahoo Mail ose Gmail për biznesin tuaj? Ju mund të bëni më mirë se kaq… Dukeni më profesional dhe komunikoni me klientët tuaj duke përdorur adresën e emailit të kompanisë suaj. Kjo do të përmirësojë shumë kompaninë tuaj dhe do të sjellë më shumë klientë… pa dyshim!

Backup

Mos prisni derisa të jetë tepër vonë. Siguroni performancën e biznesit tuaj duke zgjedhur zgjidhjen e duhur për backup të të dhënave dhe për rikuperim të të njejtave.

Portfolio


Your Go-To IT Solutions Provider


Vërtet një kompani që do të mbulojë gjithçka që i nevojitet çdo individi apo biznesi në IT. Mund të mbështeteni tek ne në çdo kohë. Nga mirëmbajtja e kompjuterit, siguria e rrjetit, përmirësimi i internetit, zhvillimi i Web faqes, konfigurimi i emaileve, backup… you think it, we make it!

Infrastruktura e rrjetit

Investoni në infrastrukturën e përsosur të rrjetit që i nevojitet biznesit tuaj.

Mbështetje & Mirëmbajtje

Mbështetje dhe mirëmbajtje e rregullt për të gjitha pajisjet tuaja IT.

Zhvillimi i Web Faqes

Ne dizajnojmë çdo Web faqe sipas nevojave dhe kërkesave të ndryshme të biznesit tuaj.

Rreth nesh

Si u bëmë ata që jemi sot.

 • 2017-2021

  Fillimi jonë

  Si shumë nga klientët tanë, ne filluam si një biznes start-up. Ne kemi punuar për të ndihmuar dhe mbështetur bizneset tona lokale të rriten.

 • 2022

  Tranzicioni në shërbim më të gjërë

  Kuptuam se edhe biznese të tjera mund të përfitonin nga ndihma dhe mbështetja jonë, kështu që vendosëm të kalojmë në një kompani me shërbim të gjërë.

 • Bëhu
  Pjesë
  e jona!

Na kontaktoni


Keni nevojë të kontaktoni me ne? Na kontaktoni më poshtë dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejtë të jetë e mundur.